Klubmodul henter siden
Foredrag om Søvn - med spisning
På denne aften bliver du præsenteret for, hvorfor det er vigtigt at sove (nok). Vi går på opdagelse i, hvorfor vi overhovedet sover, hvad der sker når vi ikke sover nok og hvad du selv kan arbejde med for at optimere på din søvn.
Du bliver præsenteret for søvnens fire faser, hvad søvn har af indvirkning på vores performance, restitution og vitalitet. Vi taler også om, hvordan du kan mindske søvnstress som mange af os oplever når vi vågner op om natten, ser på uret og tænker: “det bliver en lang dag i morgen - nu kan jeg kun sove x antal timer mere”
Søvn er lidt med som livsstil - det hele begynder med at blive bevidst om, hvad der sker inden du med små skridt kan begynde at skabe en forandring.
Du får med sikkerhed både ny viden og tiltag med hjem som kan tages i brug allerede samme aften.
Mit navn er Henrik, jeg er fysioterapeut af uddannelse og jeg har selv lavet en del Triathlon på alt fra OL distancen til IM. Med fuldtidsarbejde og mange træningspas om ugen er det vigtigt at prioritere søvnen.
Jeg går rigtigt meget op i proces optimering både fagligt og sportsligt. Jeg arbejder i social psykiatrien og har derudover min egen virksomhed med stressrådgivning og oplæg om bl.a. søvn
Tilmeldte
6 /70
Tilmeldingsfrist
18.10.2021
Tidspunkt
20.10.2021 kl. 19.15 - 20.10.2021 kl. 21.15
Sted
Genforeningspladsen
Pris
75,00 kr.

Nyheder

Sponsorer